2016. február 25., csütörtök

ÉLŐ DISNEY HERCEGNŐ? avagy az új munkám

Sziasztok!
A mai bejegyzés témája kicsit eltér azoktól, mint amiket eddig írtam, de erről azt hiszem érdemes írni. Szóval valamelyik nap találtam egy cikket, amiben erről a lányról írtak.
Tehát a sztori az, hogy van egy Sarah Ingle nevű lány, aki gyakran ábrándozott arról, milyen lehet mesebeli hercegnőnek lenni. Míg a legtöbb kislány meg is marad az álmodozás szintjén, Sarah nem így tett, hanem 14 ezer dollárt költött arra, hogy kedvenc Disney hercegnői bőrébe bújhasson.




Az egyébként marketing menedzserként dolgozó 25 éves lány nem az arcát szabatta át, a hasonlóságot inkább zseniális sminkkel éri el, meg azzal, hogy 17 különböző jelmezt varratott magának, mellé 16 egyedi parókával. Így bármikor lehet Elza, Hamupipőke vagy Ariel esetleg Hófehérke.
Viszont amíg a mesékben egy varázsütésre királylány lesz bárkiből, Sarah azt mondja, egyáltalán nem olyan könnyű ez az életben. A különleges jelmezeknek ugyanis több rétege van, óvatosan kell felvenni őket, és ezután jön csak az arc kontúrozása, majd a végleges smink. Ettől függetlenül viszont Sarah elképesztően boldog, hogy hódolhat Disney-szenvedélyének, amivel ráadásul pénzt is keres. A barátjával közösen a lány szenvedélyére alapozva indítottak ugyanis vállalkozást, amivel Sarah pénzt kap azért, hogy rendezvényeken egy-egy hercegnő jelmezében megjelenik.
Emellett a lány jótékonysági eseményeket és akciókat is bevállal. Szívesen derít fel például kórházakban lábadozó gyerekeket azzal, hogy mesehősökké változva néz be hozzájuk. A lány Instagramját itt találjátok. Most pedig jöjjön néhány átváltozás:

Ti mit gondoltok erről? Új munkám lesz mostantól:D
#thatsme
A.



1 megjegyzés: