2016. március 23., szerda

Tökéletes ajkak

Sziasztok!
Télen szerintem mindenki ajka kicserepesedett (akié nem, az egy mázlista) ezért most ráfér egy extra ápolás. Most összeszedtem a legjobb tippjeimet és megosztom veletek, hátha tudok valakinek segíteni.

Először is az elhalt hámsejteket kell eltüntetnünk, amihez nem lesz másra szükségetek, mint egy fogkefére. Ezzel dörzsöljétek át az ajkaitokat, de azért csak óvatosan.
(Plusz tipp: vizezzétek be, úgy kevésbé fájdalmas)
Ha még extrább ápolásra vágytok akkor fogjatok pár csepp mézet és kristálycukrot, keverjétek össze és azzal radírozzátok le az ajkaitokat. Ha van ajakradírotok használjátok azt, de szerintem felesleges kidobni érte annyi pénzt, amikor ti is el tudjátok készíteni. Persze ezzel senkit nem akartam leszólni, azt veszel amit csak szeretnél!

Ezután jöhet az ápolás! Egy ajakbalzsammal kenjétek be az ajkaitokat! és kész is.
Ezt csináljátok meg kb. hetente (attól függően, hogy mennyire igénylitek) és akkor tuti szép lesz! Egyébként pedig igyatok sok folyadékot a hidratálásához és lehetőleg kerüljétek a szénsavas italok (khmm... Cocabesztfrendem bocsika) fogyasztását.
Remélem, hogy tudtam segíteni. Ti egyébként milyen ajakápolót használtok? Én most a Labello-ra esküszöm, de régen más volt a fav. (Valamelyik bejegyzésben majd megmutatom a kis kollekciómat)


A.


ELÉRHETŐSÉGEIM:
~ Facebook: https://www.facebook.com/maniacgirlblog/?ref=hl
~ Instagram: https://www.instagram.com/annacska1219/
~ Ask.fm: https://ask.fm/maniacgirlblog
~ E-mail: maniacgirlblog@freemail.hu
~ Twitter: https://twitter.com/maniacgirlblog?ref_src=twsrc%5Etfw

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése