2016. augusztus 6., szombat

5 tipikus Instagram fotó

Sziasztok!
Biztos vagyok benne, hogy aki azért valamennyire otthon van az Instagram oldalán, az ismeri ezeket a tipikus Instagram fényképeket, amikkel tele van az app. Most ezekből a leggyakoribbakat (ezt így kell leírni?) gyűjtöttem össze nektek.


1. A barátnős

Mindannyian ismerjük azokat a képeket, amiken egy csajos nap van megörökítve. Ezek általában vagy a plázákban vagy valakinek az otthonában készülnek tökéletes hajjal, sminkkel és outfittel. Szinte már fel sem tűnik, hogy mennyire megrendezett.
Szinte





2. Kajafotó
Ami már annyira gusztán néz ki, hogy kedved lenne megnyalni a képernyőt. Egy csepp olaj sincs a tányéron, a sült krumpli tökéletesen sorba van rendezve, ráadásul emberekkel, mert ugye nem egyedül zabálsz ilyeneket, hanem a barátokkal. Ugye?






3. A kisállatkás fotó
Értem én, hogy mennyire cuki a cicád/kutyád/ hörcsögöd/madárkád/ bármid, de azért nem kell naponta az elmosódott képeket feltolnia  netre kedvenceidről. Egyszer-egyszer belefér, de egy idő után idegesítő.







4. "After workout"- fotó
Mert ugyebár mindenkinek meg kell mutatni, hogy mennyire nem izzadtunk le az amúgy nagyszerű edzésünk után. És minden alkalommal meg kell örökíteni és kitenni Instára, hogy mások alá dörgöljük mennyire dagadtak hozzánk képest. Köszike.










5. Smárolós
Mert ugyebár minden ismerősünk orra alá kell dörgölni, hogy mi milyen boldogok vagyunk Pistikével. Mindenkit nagyon érdekel, hogy hogyan nyáladzunk nyilvánosan vagy otthonunkban. Már csak egy kérdésem maradt? Ki készíti ezeket a képeket? lol





Szerintetek mit hagytam még ki, ami idegesítő, vagy, ami még gyakori?
A.

2 megjegyzés:

  1. Szió!
    Hát... Engem személy szerint nem igazán zavarnak az ilyen képek. Mármint feltűnési viszketegségben szenvedő embrek mindig is voltak és lesznek is.Többnyire ezeknél továbbgörgetek az adott oldalon és kész. :) De most, hogy így felhoztad a témát, kiegészíteném egy tipikus képpel a listádat; Alkohol és cigi. Nagyon sokan készíttenek magukról képet, miközben ezeket fogják, vagy épp szívják/isszák. Lehet, hogy a csaj/pasi tizenhárom éves, de na... Ezekkel kiegészítve milyen menő már, nem? (-.-")

    Ölel,
    Niki (Mrs. P.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Niki!:)
      Igen, igazad van, ezeket a képeket is elég gyakran látni a tizenkét-három éves lánykáknál/fiúcskáknál.
      Persze, tudom, hogy nem kell velük foglalkozni, ez a poszt viccből készült.

      Puszi,
      Anna

      Törlés